Digitaal Paaseieren zoeken

Onze befaamde ‘maak-je-eigen-paasei-versier-robot’ workshop is helaas door de huidige omstandigheden geannuleerd. Om toch pasen een beetje in huis te halen hebben we paaseieren verstopt op onze website.

Kan jij alle paaseieren vinden?en maak kans op een Makey Makey

Hoe werkt het? Heel simpel. We hebben een compleet vernieuwde website en daar hebben we paaseieren verstopt. Diegene die de meeste paaseieren heeft gevonden maakt kans op de Makey Makey. Kan jij de meeste paaseieren vinden?

Hoe doe ik mee?

Aanmelden is niet nodig. Je kan gelijk beginnen met het zoeken van paaseieren. Noteer precies waar en op welke locatie (webadres, pagina) of maak foto’s waar je ze gevonden hebt. En stuur deze allemaal op naar paashaas@tech4kids.nl. Vergeet niet je naam, leeftijd, telefoonnummer en mailadres te sturen. Inleveren kan tot en met 11 april. Op 12 april maken we de winnaar bekend, en hopen dan ook de Makey Makey gelijk te bezorgen. Dan kan je namelijk op 2e paasdag er gelijk mee aan de slag.

Wat is eigenlijk een Makey Makey?

De Makey Makey is een klein apparaatje dat je met een USB-kabel op elke computer kunt aansluiten. Het kan net als het toetsenbord toetsaanslagen naar de computer sturen: spatie, pijltje omhoog, pijltje omlaag, … Dat zou niet zo heel bijzonder zijn ware het niet dat je aan de Makey heel makkelijk allerlei andere dingen kunt vastmaken. En zo kun je ineens piano spelen met bananen en PacMan spelen met klei!

Tot slot: toch nog een paar kleine lettertjes voor de paaseieren zoek wedstrijd
Diegene die de meeste paaseieren gevonden heeft op de website www.tech4kids.nl wint de Makey Makey. Mochten er meer deelnemers zijn die alle paaseieren of een gelijk aantal heeft gevonden dan zullen we de prijs onder deze deelnemers verloten. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De winnaar wordt bekend gemaakt via onze nieuwsbrief, facebookpagina en website. De wedstrijd is bedoeld voor kinderen tussen 8 en 12 jaar, uiteraard mogen ouders mee helpen zoeken en zelfs insturen, maar dingen niet mee naar de prijs. Als de ouders natuurlijk wel alle paaseieren kunnen vinden 😉