Wie zijn wij

Wie zijn nu toch de mensen achter Tech4Kids. Er zijn verschillende mensen die onze workshops verzorgen en hieronder stellen we ze aan jullie voor.


Rogier Ammerlaan

Bedenker van Tech4Kids en een ICT’er in hart en nieren. Rogier heeft een ICT bedrijf waar hij cursussen verzorgt voor volwassenen. Omdat Rogier het belangrijk vindt, en natuurlijk ook superleuk, dat kinderen techniek ook leuk gaan vinden heeft hij Tech4Kids bedacht. Rogier verzorgt wanneer hij kan ook met regelmaat workshops in met name Lego Mindstorms en Scratch.
Lucas Ammerlaan

Mede-bedenker van Tech4Kids. Ervaringsdeskundige en uitvinder. Vindt techniek en computers super interessant, en verzorgt samen met Rogier workshop met Lego Mindstorms.


Theo Staats

Theo is leraar op de CBS De waterlelie in Den Haag. En Theo is een fanaat op het gebied van techniek, en wil alle kinderen interesseren voor techniek. Vandaar dat Theo als docent is aangehaakt bij Tech4Kids en verzorgt hij diverse workshops, opleidingen, cursussen en werken we samen om nog veel meer technieklessen aan te kunnen bieden aan leerlingen in het basis onderwijs.
Jurgen van de Berg

Jurgen is ICT’er en werkt in het vakgebied. Maar Jurgen is ook met regelmaat te vinden in het leren van vechtsporten aan kinderen. Jurgen werkt momenteel als vrijwilliger bij Tech4Kids voor het verzorgen van workshops in met name Lego Mindstorms.


Roy de Kleijn

Roy is ook werkzaam in de ICT maar in zijn vrije tijd heeft Roy als hobby om vooral met 3D printers de mooiste creaties te maken. Hij maakt verschillende robots die het werk van iemand in de ICT net iets makkelijker maakt, zoals bijvoorbeeld een machine die bankpasjes automatisch in een geldautomaat stopt. Roy verzorgt voor Tech4Kids de Arduino workshop.
Astrid Ducarme

A big hello to all of you English speaking Tech kids!
My name is Astrid Ducarme and I will have the pleasure to introduce you to my favourite passions “ Technology and Robotics “. My goal is to help you discover this amazing world and get you ready for the future in an easy & fun way!

Hope to see you soon
Charlie de Raaf


Dit is Charlie de Raaf, student aan de hogeschool Rotterdam, Technische Informatica. Techniek heeft voor Charlie geen geheim, zo ontwerpt hij zelfrijdende robots, en maakt hij de robots ook zelf. Charlie zal ons ondersteunen tijdens het Cinekid festival.
Sylvia Tip – van der MolenSylvia is net gestart, en we gaan het noorden van het land proberen kennis te laten maken met techniek. Zo gaat Sylvia ons helpen in Bant met een eerste workshop Makey Makey. Sylvia is een ervaren leerkracht met een bron aan ervaring in het onderwijs. Een welkome aanvulling voor ons team.


Richard Coenen