Wie zijn nu toch de mensen achter Tech4Kids. Er zijn verschillende mensen die onze workshops verzorgen en hieronder stellen we ze aan jullie voor.

Rogier Ammerlaan

Eigenaar van Tech4Kids en een ICT’er in hart en nieren. Rogier werkt momenteel nog steeds in de ICT en heeft een ICT bedrijf waar hij cursussen verzorgt voor volwassenen. Omdat Rogier het belangrijk vindt, en natuurlijk ook superleuk, dat kinderen techniek ook leuk gaan vinden heeft hij Tech4Kids opgericht. Rogier verzorgt wanneer hij kan ook met regelmaat workshops in met name Lego Mindstorms en Codekit.

Theo Staats

Theo is leraar op de CBS De waterlelie in Den Haag. Maar Theo is een fanaat op het gebied van techniek, en wil alle kinderen interesseren voor techniek. Vandaar dat Theo als freelance docent is aangehaakt bij Tech4Kids en verzorgt Theo in samenwerking met Tech4Kids diverse workshops, opleidingen, cursussen en werken we samen om nog veel meer technieklessen aan te kunnen bieden aan leerlingen in het basis onderwijs.

Jurgen van de Berg

Jurgen is ICT’er en werkt in het vakgebied. Maar Jurgen is ook met regelmaat te vinden in het leren van vechtsporten aan kinderen. Jurgen werkt momenteel als vrijwilliger bij Tech4Kids voor het verzorgen van workshops in met name Lego Mindstorms.

Sylvia Wennink

Onze ambassadeur voor Tech4Kids. Sylvia is onderdeel van het team om met name aan de commerciële en marketing kant meer workshop te kunnen geven op verschillende basisscholen. Daarnaast helpt Sylvia natuurlijk mee in het geven van workshops aan kinderen op zowel het gebied van Makey Makey, klassikale typelessen en Lego Mindstorms.

Michiel Porte

Michiel heeft een ICT bedrijf en werkt dus ook in de ICT. Michiel is aangehaakt als freelancer bij Tech4Kids om ingezet te worden voor alle workshops. Michiel heeft uitgebreide technische skills die bij menig workshop toepasbaar kan zijn, en je kan met hem dus alle kanten op. Daarnaast begeleid Michiel ook diverse kampen van zijn eigen opgezette scoutinggroep.