Franchise

Tech4Kids groeit en wil heel graag groeien. Dat kunnen we niet alleen. Ben jij iemand die heel graag zijn/haar kennis van techniek wilt delen in je wijk, regio, gemeente of dorp. Dan is ons Tech4Kids Franchise concept misschien iets voor jouw.

Wat willen we graag? 

Ik, Rogier, wil heel graag dat zoveel mogelijk kinderen in Nederland in aanraking komen met techniek, robotica en programmeren. Dat kan ik niet alleen en hiervoor heb ik heel veel hulp nodig. Dit doe ik met heel veel plezier in de omgeving van Den Haag. Maar ik heb ondertussen in de workshops die ik gegeven heb ook mensen uit Utrecht, Almere, Amsterdam en Rotterdam ontvangen, die naar Den Haag zijn gereden om bij mij een workshop te volgen.

Dat vindt ik natuurlijk heel fijn, maar hiermee breng ik de techniek niet naar de kinderen. Vandaar dat ik op zoek ben naar ondernemende mensen die zich graag willen aansluiten bij Tech4Kids voor het verzorgen van workshops in jouw eigen regio.

Wat betekent dat? 

Dat betekent dat je als zelfstandig ondernemer, maar het kan ook als particulier in je eigen omgeving de workshops onder de naam van Tech4Kids kan aanbieden. Bijvoorbeeld onder de naam Tech4Kids Almere, Tech4Kids Rotterdam of Tech4Kids Amsterdam. Je maakt dan gebruik maken van onze Facebook pagina, ons netwerk, ons logo en beeldmateriaal en ons kennisnetwerk.

Wat betekent het voor mij?

Waarom je via Tech4Kids zou werken en niet zelf. Tech4Kids heeft momenteel voldoende materiaal, computers, robots en kennis in huis. Door de collectiviteit is dit centraal beschikbaar. Hiervoor hoef je dus zelf niet veel in het materiaal te investeren wat vaak een dure opgave is. En je kan ook gebruik maken van onze spullen. Wat wel heel belangrijk is, is eigen ondernemerschap, voor het organiseren van workshops in jouw regio. We vragen wel het volgende van je:

  • Enthousiasme
  • Organiseren van workshops in je lokale bibliotheek of vereniging
  • Geven van de workshops of het laten geven

Hoe zitten mijn verdiensten?

We zijn een social impact company dus hebben geen winstoogmerk, maar willen inspelen op een maatschappelijk thema. We hebben als doelstelling om zoveel mogelijk kinderen met techniek in aanraking te laten komen. Dit doen we door workshops aan te bieden in kleine groepen van ongeveer 6 tot 8 kinderen. Hierbij willen we graag de kosten laagdrempelig houden voor de kinderen en ouders. We rekenen voor een gemiddelde workshop 25 euro per deelnemer. Je bent eigen ondernemer, dus de verdiensten die je verdient met de workshops zijn geheel voor jou. Uiteraard gaat hier eventueel zaalhuur nog van af. Heb je een eigen locatie die je kan gebruiken, is dit natuurlijk alleen maar voordeliger voor jou.

Wat doet Tech4Kids verder voor mij?

Natuurlijk zitten wij niet stil, en zijn we continue bezig om het label Tech4Kids een begrip te laten zijn in Nederland. Concreet betekent dit dat we zorgdragen voor landelijke bekendheid. We werken straks met een netwerk van collega’s in het land en kunnen dus ook elkaars workshops aanbieden. Hierdoor vergroot je ook je eigen marktafzet omdat je ook andere docenten van Tech4Kids kan inhuren om voor jou een workshop te verzorgen. Dit zorgt weer voor een grotere klantenkring in jouw omgeving waar je later weer van kan profiteren. Maar we bieden meer:

  • Een breed spectrum aan docenten en kennisnetwerk waar je gebruik van kan maken
  • We organiseren met regelmaat sessies waar je bij kan aansluiten zodat je leert om ook andere workshops kan geven
  • Het leveren van materialen voor een workshop tegen een kleine huurprijs
  • Standaard foldermateriaal, promotiemateriaal, stickers, templates
  • Werkboeken ter ondersteuning van de workshops

Nog steeds interesse?

Lijkt het je nog steeds leuk om je aan te sluiten bij een jonge club, die passie heeft voor techniek en een bijdrage wilt leveren aan een landelijk netwerk van technische workshops voor kinderen. Stuur mij dan een berichtje. Ik sta open voor een gesprek!


Rogier Ammerlaan