Feestje

Wist je dat je bij ons ook je kinderfeestje kan vieren? Wil je eens wat anders, en stiekem ook nog wat leren van techniek? Vind je Lego leuk, en ook computers?

Wat ga je doen? 

De nadruk van dit feestje ligt niet op het bouwen maar meer op het programmeren van de robot. Omdat het wel nodig is dat je al een beetje weet hoe een computer werkt en met de muis kan werken, is de leeftijd die we hanteren vanaf 8 jaar voor dit kinderfeestje.

Kom bij ons dan je kinderfeestje vieren, we hebben een superleuk feestje waarbij je zelf je Lego Mindstorms robot gaat programmeren. Dit doe je met zijn tweeën. En de bedoeling is dat je je robot zo programmeert dat hij als snelste het Tech4Kids parcours kan afleggen.

De kinderen leren tijdens deze workshop gebruik maken van het programmeer programma, het aansturen van sensoren en motoren van de robot. Maar niet geheel onbelangrijk, het oplossen van problemen, waarmee we de creativiteit van de kinderen op de proef zullen stellen.

Aanmelden
Lijkt het je nog steeds leuk? Meld je dan aan voor dit kinderfeestje, daarvoor hebben we wel een beetje informatie van je nodig, namelijk:

Datum en tijd (voorkeur)

Locatie Wateringen, Rotterdam of bij je thuis

Aantal kinderen en leeftijd

Leeftijd en naam jarige job

Praktisch
Lijkt het je nog steeds leuk? Meld je dan aan voor dit kinderfeestje, daarvoor hebben we wel een beetje informatie van je nodig, namelijk:

  • Het feestje kost €200, voor maximaal 8 kinderen
  • Wij zorgen voor iets lekkers en limonade voor de kinderen, en voor de ouders hebben we de koffie klaar staan
  • Ieder kind krijgt een lego medaille en een Tech4Kids oorkonde
  • Het feestje duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur
  • Eventueel kunnen we ook taart verzorgen (prijs op aanvraag)