LEGO® Boost

Breid je LEGO® bouwervaring uit met de geweldige LEGO BOOST Creatieve gereedschapskist! Bouw Vernie, jouw eigen pratende robotvriend, en maak hem precies zoals jij wilt.
Codeer zijn gedrag en doe leuke activiteiten met de speelmat. Praat tegen Vernie en hij zal reageren met gezichtsuitdrukkingen die zijn humeur weergeven. Vernie kan in alle richtingen en met verschillende snelheden bewegen op zijn grote rupsbanden, voorwerpen en kleuren zien, afstanden inschatten, accessoires vastpakken en meenemen, handgebaren maken en dartpijlen afvuren vanaf de schieter die aan zijn schouder is bevestigd! Vernie voelt effecten en reageert er vervolgens op. Hij merkt het ook wanneer je hem oppakt. Je kunt Vernie ombouwen tot de M.T.R.4 (Multi-Tooled Rover 4), Guitar4000, Frankie de Kat of de AutoBuilder, allemaal te bedienen.

Deze zeer leerzame workshop zijn geweldig om samen met (groot)vader/moeder te doen maar ook als je het liever alleen doet dan ben je van harte welkom. Er is voldoende begeleiding voor een leerzame sessie.

Schrijf je in voor meerdere Boost sessie zodat je meerdere modellen kan proberen en meer gevorderde stappen kan maken in deze zeer leerzameLEGO set.