NIET MEER LEVERBAAR

PowerUp 3.0
Bestuur je eigen papieren vliegtuig met je smartphone!

Vouw je eigen papieren vliegtuig, maak de PowerUp 3.0 vast en bestuur je eigen vliegtuig via je telefoon!

Revolutionair leuk speelgoed: de PowerUp 3.0 nu te koop in Nederland

De nieuwste bluetooth technologie, goede accu's en de drive om te vliegen, zorgde ervoor dat de ontwikkelaar van de PowerUp niets anders kon doen dan al zijn vrije tijd steken in de ontwikkeling van een eigen vliegtuig. Dat is de PowerUp 3.0 geworden. Superleuk speelgoed voor handige kinderen vanaf 12 jaar: voor het netjes vouwen en de gevoelige besturing.

Met een mooie en uitgebreide app kun je echt heerlijk vliegen! en, heeft je buurman er ook een, dan is gevechten voeren echt geweldig!

De PowerUp 3.0 verbindt met een iPhone-app via Bluetooth, wat betekent dat je dus geen extra draadloze ontvanger aan je iPhone hoeft te hangen zoals bij sommige alternatieven wel het geval is.

Uiteraard moet je eerst je vliegtuigje vouwen. Hiervoor kan je gewoon een velletje uit je printer pakken. Hierna bevestig je de PowerUp 3.0 er aan via speciale clipjes. De batterij van de PowerUp 3.0 is via een USB-snoertje op te laden. Hierna kan je er tien minuten lang mee vliegen. Je vliegtuigje heeft een actieradius van ongeveer 55 meter.

PowerUp PowerUp 3.0

Tofspeelgoed.com breidt het assortiment uit met nieuw tof speelgoed: vouw je eigen vliegtuig en maak het op afstand bestuurbaar met je mobiele telefoon. Of te wel: het prijzen winnende PowerUp 3.0 vliegtuig.

Gegevens op een rij van de PowerUp 3.0

- Vouw je eigen papieren vliegtuig,
- maak de PowerUp 3.0 vast, en
- bestuur je eigen vliegtuig via je telefoon via de gratis App voor iOs en Android.

Leverbaar voor €54,95 excl verzending in Nederland

In voorraad!

De PowerUp 3.0 werkt simpel. Het bestaat uit een propeller aan de achterkant en een Bluetooth module met ingebouwde batterij aan de voorkant. Met de oplaadbare batterij ben je in staat om zo’n tien minuten te vliegen en is het frame van de module van koolstofvezel gemaakt zodat-ie wel tegen een noodlanding kan.

De PowerUp 3.0 bevestig je met een clip aan je papieren vliegtuig, vervolgens synchroniseer je ‘m met de speciale app en het vliegtuigje is klaar om te vliegen. Je smartphone hoef je alleen heen en weer te bewegen om ‘m te besturen, maar moet je op het scherm wel de snelheid regelen. Daarnaast zie je op het scherm hoeveel batterij je nog over hebt en een kunstmatige horizon zodat je kunt zien of je recht vliegt. Het bereik is zo’n 55 meter.

niet meer leverbaar

De video met demo van Kickstarter

PowerUp 3.0 Vliegtuig

powerUp 3.0 vliegtuigje

Altijd al piloot willen zijn? Vouw je eigen vliegtuig, bevestig de PowerUp en
get ready for take off!

niet meer leverbaar


Ook leuk:

PowerUp 2.0 vliegtuig

Deze PowerUp heeft wel een motor, maar geen afstandsbediening. Superleuk voor kinderen vanaf 7 jaar: vouw je eigen vliegtuig, motor er op en vliegen maar!

Meer over de Powerup 2.0


Contact

Neem contact op via
info@tech4kids.nl

Hulp nodig? Ideeën uitwisselen/
Naar het forum (EN)

Over TOF SPEELGOED!

Deze website gaat over de MaKey MaKey! en is een verkoopkanaal van Tech4Kids.nl

Bedrijfsgegevens