21, 22 en 23 oktober 2019, het techkamp van Nederland voor kinderen van 8 tot 12 jaar!

Op 21, 22 en 23 oktober 2019 organiseren we voor het eerst een TechCamp. Dit kamp is anders dan andere kampen, het is namelijk een kamp waar we aan de slag gaan met techniek.

Robots, hoe werken die nu precies? En ben je nieuwsgierig wat nu de techniek is achter robots en technieken.

Tijdens dit kamp gaan we aan de slag met de techniek, programmeren en aan de slag met verschillende projectjes. Zo hebben we een heuze pannenkoek robot, een soort 3d printer waarmee je pannenkoeken kan bakken en ook nog kan opeten.

We hebben een 3d printer, gaat het jouw lukken om een 3d ontwerp te maken en deze te laten uitprinten. Een robotarm, hoe kan ik hem zo in elkaar zetten dat hij ook iets kan oppakken. Hoe kan ik muziek maken met bananen, een 10 meter lange piano maken en deze bespelen, met Lego Mindstorms aan de slag. Genoeg ideeën en genoeg projecten en voor ieder wat wils. Daar gaan we deze drie dagen mee aan de slag.

En natuurlijk kunnen we niet de hele dag achter de computer, dus blijft er genoeg ruimte over om spelletjes te doen, te voetballen en we hebben een gave habkido leraar die ons wat fijne kneepjes kan leren.

Kortom, lijkt dit je leuk. Schrijf je dan in voor ons techcamp 2019.

Voor ouders hebben we nu wat praktische opmerkingen:

  • we blijven niet slapen, de dagen lopen van 9.00 tot 16.30/17.00, je kan je zoon/dochter in de ochtend brengen en ‘s-middags weer ophalen
  • we eten gezamenlijk op de locatie, lunchpakket is dus niet nodig, tussendoortje ook niet, daar zorgen wij voor
  • locatie is turfschipper 49 in Wateringen. Daar is de hele dag iemand aanwezig.
  • We hanteren een leeftijd tussen de 8 en 12 jaar. Uiteraard kan het zijn dat u kind 7 jaar is, en veel interesse heeft in techniek en voorloopt, uiteraard is hij of zij dan welkom.

Kosten van deze drie dagen is 249 Euro.

Inschrijven is heel makkelijk, gewoon klikken op de volgende link en dan een mail sturen met de naam en leeftijd van je kind, en natuurlijk een mobiel nummer van een van je ouders en aangeven dat je aan het techcamp wil deelnemen. En dan neem ik contact met je op!

Let op! We hanteren i.v.m. de veiligheid een maximum van 20 kinderen. Vol=vol!