Wilt u de robot eerst proberen voordat u hem koopt? Dat kan bij ons, wij hebben er een aantal beschikbaar die je kan huren.

Zelf een Rubiks Cube’s solver robot willen bouwen met Lego Mindstorms!?

Beschikt u niet over een eigen Lego Mindstorms robot, en wil u bekijken of dit leuke speelgoed iets voor uw kinderen is? Huur dan één van onze robots! Wij beschikken over een aantal robots die we verhuren, inclusief leuke bouwtekeningen, instructies en websites waar u nog meer leuke ideeën vindt om uit te proberen. Leuk bijvoorbeeld voor schoolvakanties of wanneer u een kinderfeestje wil organiseren.

Wij merken in onze workshops dat kinderen het erg leuk vinden om met de Lego Mindstorms robot aan de gang te gaan, te bouwen, maar ook om deze te programmeren en allerlei leuke dingen te laten doen.
De prijs van deze Lego MIndstorms robot zijn vaak erg hoog. U kunt dus, voor u zelf een robot aanschaft, eerst rustig bekijken of uw kinderen het echt wel leuk vinden en leuk blijven vinden om er mee aan de slag te gaan wanneer u een Lego Mindstorms robot bij ons huurt.

Wij verhuren de Lego MIndstorms robot per maand. Voor een bedrag van 25 euro is het al mogelijk om één van onze Lego Mindstorms robots een maand te huren en te gebruiken. Mochten de kinderen (of volwassenen) het hierna nog steeds fantastisch vinden, dan heeft u de keus om de robot van ons over te nemen, of terug te sturen en zelf een nieuwe aan te schaffen.

Voor 25 euro per maand krijgt u:

– een Lego Mindstorms robot te leen, inclusief oplader

– een set instructiebladen voor het bouwen en programmeren van de robot

– een lijst met leuke websites met inspirerende voorbeelden en ideeën

– gratis software om de Lego Mindstorms robot te programmeren.

Wij hanteren verder geen andere voorwaarden, behalve dat we een borg vragen voor de robot. Deze borg ontvangt u direct terug wanneer de robot weer bij ons retour is.

Om snel aan de slag te kunnen met de gehuurde Lego Mindstorms robot, raden wij u aan bij ons een introductie les “Programmeren met Lego Mindstorms” te volgen. In deze les leggen wij u en uw kind(eren) de eerste belangrijke stappen van het programmeren uit.

Neemt u een laptop mee naar deze les, dan helpen we u bij het installeren van de software die nodig is om de Lego Mindstorms robot te kunnen programmeren. Deze software is gratis.

De kosten van de introductie les, inclusief installeren van de software, bedragen 30 euro.

Stuur een mail naar rogier.ammerlaan@tech4kids.nl , en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.